Erhvervsindretning

Erhvervsindretning

Rum til mennesker

Møbler og indretningsdesign

Haubjerg Indretning hjælper med indretning inden for erhverv. Det er både af etablerede virksomheder og i nybyggeri som har behov for den gode indretning og det rigtige valg af møbler. Vores team er sammensat til at guide med professionel viden og sparring hele vejen igennem processen. Ofte starter dialogen med et opkald eller en online henvendelse, hvor vi derefter aftaler et personligt møde.

Haubjerg har mere end 30 års erfaring inden for salg af møbler og med professionel rådgivning i indretningsdesign. Vi samarbejder med udvalgte samarbejdspartner og leverandører som sikrer at vi i fællesskab er førende indenfor fremtidens indretning med fokus på mennesker og behov.

Åben dialog

Din fortrukne samarbejdspartner

Hos Haubjerg handler det ikke kun om hvem vi er, men i høj grad om hvad vi kan gøre for jer og hvordan vi samarbejder. Vi deler ud af vores ideer og inspirere til farver og materialer som giver helhed i projektet. Samtidig har vi fokus på mennesker og behov når det kommer til valg af møbler og indretning. Vi tror på, at visuelle oplevelser – kombineret med kvalitet og funktion fremmer trivsel og arbejdsglæde. Vi er jeres specialist og sparringspartner når det kommer til indretning eller opgradering af møbler til virksomheder. Med personlig, funktionel og miljøvenlige møbler og design er vi i fællesskab, med til at skabe rum til mennesker.

Se kundecases

Nyt læringsmiljø for elever på Sct. Norbert skolen

Skoler og uddannelser Læs mere

Rumindretning til møde og arbejdszoner samt behovsindretning til stationære og hotdesk stationer.

Kontorindretning Læs mere

Indretning af kantine og loungezoner til uformelle møder og pauser

Erhvervsindretning Læs mere

Kontaks os

Vi er her for at hjælpe

Har du brug for hjælp, sparring eller inspiration til
møbler og indretning. Så er vi kun et opkald eller
en mail fra at kunne gøre en forskel for dig.

Salg og indretning

Direktør
Kenneth Petersen

Vi tilbyder erhvervsindretning og meget mere

Vi er din partner

i erhvervsindretning

Skab funktionelle og inspirerende arbejdsmiljøer: Erhvervsindretning er en afgørende faktor for virksomhedens trivsel og produktivitet. Hos Haubjerg Indretning forstår vi vigtigheden af at skabe indretningsløsninger, som er funktionelle og skræddersyede til virksomhedens behov.

Vi designer arbejdszoner til erhvervsindretning: Erhvervsindretning handler ikke blot om at placere møbler i et rum. Det handler om at skabe et optimalt arbejdsmiljø, der fremmer samarbejde, produktivitet og trivsel for medarbejderne. Uanset om det er et åbent kontorlandskab, private mødelokaler eller rekreative områder, er erhvervsindretning nøglen til at forme rum, der understøtter virksomhedens mål og kultur. Vi kombinerer vores indretnings kompetence med vores kunders visioner for at skabe unikke og skræddersyede løsninger.

Haubjergs tilgang til erhvervsindretning: Vores tilgang til erhvervsindretning er baseret på tre centrale elementer: funktionalitet, design og kvalitet. Vi tror på, at disse tre faktorer går hånd i hånd for at skabe den ideelle arbejdsplads. Vores proces begynder med en dybdegående analyse af virksomhedens behov og mål. Derefter udvikler vi koncepter og design, der harmonerer med virksomhedens identitet og vision. Når konceptet er godkendt, følger vi op med levering, montering og opfølgning for at sikre, at resultatet lever op til forventningerne.

Skab Merværdi med Erhvervsindretning: Erhvervsindretning handler ikke kun om møbler, det handler om at skabe merværdi. Gennem velplanlagt indretning kan virksomheder øge produktivitet, forbedre medarbejdertilfredshed og skabe et positivt arbejdsmiljø.

.