Kontorindretning

Rumindretning til møde og arbejdszoner samt behovsindretning til stationære og hotdesk stationer.

Ny indretning for DGI Landskontor i Vingsted. Indretning og møbler har til formål at danne rammerne til forskellige behov og arbejdsgange. Rummene skal indrettes med arbejdspladser, både faste og pilotpladser, samt møde og fordybelsesrum til forskellige behov for medarbejder og besøgende.

“I samarbejdet med Haubjerg har vi ikke bare fået skiftet kontormøbler, vi har fået en helt ny planløsning. En løsning der har gjort en forskel. Vi har fjernet 6 kontor arbejdspladser, men til gengæld fået 40+ nye pladser ved f.eks. højborde og frie mødeborde. Det tætte samarbejde har været afgørende for at komme i mål med så stort et projekt.

– Kasper, DGI Landskontor

Akustik og afskærmning
Stemning og detaljer i indretningen er med til at skabe miljø og harmoni. Ved DGI var projektet at indrette et kontormiljø, hvor vi løser akustik og afskærmning ved at opsætte personlige stemningsbilleder. Løsningen er super smart. Du kan nemlig skifte billederne ud hen over tid.

“Det bedste er nok de nye sofa grupper med skærm, som bruges til uformelle møder”. Haubjerg Indretning var skarpest på prisen og løsningen. Samtidig har vi følt os trygge i samarbejdet hele vejen igennem”.

– Kasper, DGI Landskontor