Møbelguide

Pleje og vedligeholdelse af møbler

Pas godt på dine møbler

Forlæng levetiden på dine møbler ved at benytte god pleje og vedligeholdelse til tekstiler og overflader. Det er ikke kun valg af møbler som er med til at sikre det gode valg til en langtidsholdbar løsning. Det betyder også noget hvordan møblerne behandles og plejes løbende.

Et bæredygtigt valg

Som professionelle rådgivere hjælper vi med at genbruge jeres eksisterende møbler. F.eks. kan vi genbruge stel fra borde og udskifte bordpladen. Vi samarbejder bl.a. med møbelpolstrere som ombetrækker alle former for stole, hynder og sofaer. Med få ændringer inspirere vi til hvordan jeres indretning kan ændre udtryk, ved kun at benytte få og enkelte elementer.

Samarbejder med fagfolk

Hvis du ønsker at forlænge levetiden på dine møbler og give dem den bedste pleje, så er du kommet til det rette sted. Vores samarbejde med møbeleksperter sikrer, at dine møbler er i de bedste hænder, og vores professionelle pleje- og vedligeholdelsesprodukter vil hjælpe dig med at bevare deres skønhed i mange år fremover.

Kontakt os i dag for at få mere information om vores pleje- og vedligeholdelsesløsninger. Vi står klar til at hjælpe dig med at passe godt på dine møbler og give dem den kærlighed, de fortjener.”

Kontakt os

Vi er her for at hjælpe

Har du brug for hjælp, sparring eller inspiration til
møbler og indretning. Så er vi kun et opkald eller
en mail fra at kunne gøre en forskel for dig.

Kenneth Petersen
+45 28 44 01 28