Arbejdsmiljø

Guide til valg af hæve sænkebord

Før du begynder at udforske valgmuligheder, skal du analysere dit arbejdsbehov. Overvej hvem og hvor mange der skal benytte kontorpladsen. Hvad er det ønskede funktionsniveau og er der behov for fleksibilitet eller stationære løsninger.

Vælg bordplade

Overflade og farver


Valg af farver og overflader kan være med til at præge indretning og det visuelle udtryk. Vi tilbyder et væld af farvemuligheder og forskellige bordoverflader, så du altid kan finde en løsning, der matcher din kontorindretning perfekt.

Finér er en holdbar bordplade i massiv træ.

Fås i Ahorn, Ask, Bøg, Eg, Valnød og kirsebær.

Linoleum er en miljøvenlig og holdbarløsning til både erhverv og privat.

100% naturprodukt, som samtidig er mindre modtagelig over for fingeraftryk og har en mat overflade, der er antistatisk og modstandsdygtig overfor støv og snavs.

Fås i mange farver, og forskellige kantprofiler.

Materialet er biologisk nedbrydeligt og skader ikke miljøet, når det senere bortskaffes.

Laminat er slidstærkt og modstandsdygtigt over for ridser, pletter og varme, hvilket gør det velegnet til daglig brug i hjemmet eller på kontoret.

Let at rengøre.

Har en blød og mat overflade, som giver en lav reflektionsgrad.

Fås i mange farver, og forskellige kantprofiler.

Bordplade størrelse og former

Når du overvejer at investere i et hæve-sænkebord, er det afgørende at begynde med at vurdere bordets størrelse. Først og fremmest er det vigtigt at tage højde for den tilgængelige plads i rummet. Dernæst skal du tænke over, hvor meget bordplads du har brug for, for at kunne udføre dine arbejdsopgaver effektivt.


Størrelser og form på hæve sænkeskrivebord variere meget. Vi har følgende:

 • Rektangulær
 • Helbue
 • Hel- og mødebue
 • Mavebue
 • Mave- og mødebue
 • Dyb mavebue
 • Klyngeborde
 • Terminalborde
 • Split
 • Væghængt
 • 1-søjlet

Typisk standard størrelser:
Bredde: 140/160/180
Dybde: 60/80/90

Kabelgennemføring


Kabelgennemføring i skrivebordsplader er en smart og praktisk løsning, der hjælper med at organisere og skjule kabler og ledninger, hvilket resulterer i et mere ryddeligt og professionelt arbejdsmiljø. Med kabelgennemføringssystemer integreret direkte i skrivebordspladerne kan du effektivt styre og lede kabler fra elektroniske enheder som computere, lamper, opladere og skærme, hvilket reducerer rod og risikoen for stød eller beskadigelse af kablerne.

Stel farver

Uanset om du foretrækker en elegant sort, en moderne aluminium eller en frisk hvid stelfarve til dit skrivebord, vil dit valg af farve bidrage til at skabe den ønskede atmosfære og stemning på din arbejdsplads.

Kontaks os

Vi er her for at hjælpe

Har du brug for hjælp, sparring eller inspiration til
møbler og indretning. Så er vi kun et opkald eller
en mail fra at kunne gøre en forskel for dig.

Salg og indretning

Direktør
Kenneth Petersen