Vi vil klimaet

Vi vil klimaet

Sammen tager vi ansvar

Haubjerg Indretnings

bæredygtige slogan.


Under vores ansvarlighed arbejder vi ud fra sloganet:
“Sammen tager vi ansvar.”

Dette udspringer af vores ønske om at tage ansvar og have et skarpt fokus på ESG (Environmental, Social, and Governance) og bæredygtig indretning – fra os selv til vores leverandører og videre til slutbrugeren, med respekt for mennesker, miljøet og planeten.

Vi mener, at alle har et ansvar, men vi starter med os selv. Derfor er dette slogan ikke bare ord, men en grundlæggende del af, hvem vi er. Det er en holdning, en rettesnor og en forpligtelse til at handle med ansvar og omtanke i alt, hvad vi gør. Gennem “Sammen tager vi ansvar” kommunikerer vi åbent og ærligt om vores ansvarlighedsinitiativer, mål og fremskridt.

Vi tænker på klimaet,
når vi indretter til dig.

Ansvarlighed er en stor del af vores værdisæt og måde at tænke på og for os handler det om at se sammenhængen mellem virksomhed, forbrug, mennesker og miljø, så vi kan være med til at skabe en mere ansvarlig og bæredygtig fremtid inden for indretning.

Den bæredygtige rejse.

For at sikre bæredygtighed har du brug for en indretningsløsning, der holder i mange år – både i design og kvalitet. Vi skaber indretninger, der er nemme at bruge, opfriske og genbruge.

Du kan let forlænge produkternes levetid ved at tilføje nye dele, som f.eks. aftageligt stof til sofaer, udskiftelige bordplader eller nye sæder og ryglæn til kontorstole. Ved at integrere denne mulighed for opgradering fra begyndelsen, hjælper vi dig med at opnå bæredygtighed og tilpasse dig skiftende behov.

Cirkularitet til dig og din virksomhed.

Bevidste valg

starter med et bæredygtigt samarbejde.

Vi fokuserer på effektiv logistik og arbejder målrettet på at reducere transportbehovet.