Vægpanel model SS50

Denne førsteklasses vægabsorbent er præsenteret i et tidløst nordisk design, der passer til enhver indretningsstil. Vægabsorbenten er særligt velegnet til at dæmpe lydrefleksioner ved arbejdsstationer, der er placeret tæt på vægge og i hjørner. Med de mange designmuligheder tilbyder SS50 vægpanelet utallige muligheder for at skabe elegante og inspirerende indretningsløsninger.

  • Akustisk ydeevne – lydklasse A
  • Udskifteligt lærred, som giver dig mulighed for at nyde forandringsfriheden samt forlænge livscyklussen for hvert panel.
  • Et design til demontering af produktsammensætning, der gør det muligt at reducere, genbruge, reparere og genbruge hver komponent, der bruges.
  • 24 omhyggeligt kurerede lærreds- og rammefarver, der spænder fra dæmpede til dristige accentnuancer.
  • Fuldt beregnet CO2-fodaftryk for hvert enkelt produkt i kollektionen.

Fås i størrelserne flere størrelser, samt kan skræddersys ved forespørgsel. 

(ID: akuart_Wallpanel-SS50)

Kontakt os for at høre mere

Gør det personligt.

Farver & Teksturer

Kunst & Fotografi

Grafisk design

Kalender
(År eller uge)

Vælg eget motiv og skab en unik løsning, der afspejler virksomhedens identitet. Vælg f.eks. mellem tekst, logo, billeder eller grafiske visualiseringer, der understøtter virksomhedens branding og storytelling. Akustikpanelerne giver ikke kun en effektiv akustisk løsning, men også en kreativ mulighed for at integrere virksomhedens visuelle udtryk i indretningen.

Mere fra samme producent